Detail podujatia
JAIK- Koncert és magyarbuli
Dátum 24. 4. 2018
Čas 20:30
Miesto Majestic Music Club
Készüljetek föl a hangulatra!

Közeleg a szemeszter vége, még ha távolinak is tűnik. Aggodalomra semmi ok, a Jaik most sem hagy titeket cserben! Idén is kedveskedünk nektek egy pörgős kis Magyarbulival zárásként. Fellépőink: az Estendøn, majd őket követi a Bëlga!

Az Estendøn egy évvel ezelőtt állt először színpadra pár farnadi fiatal ténykedésének köszönhetően. Talán ők sem hitték el, hogy ennyi minden bele fog férni egy évbe és ennyiszer mutathatják meg magukat a nagyérdeműnek. Többek között találkozhattatok velük a gímesi gólyatáborban, Prágában a Márciusi Mulatságokon, az A38 hajón és végre Pozsonyban is megmutathatják magukat.

A Bëlga a magyar könnyűzenei iparban az elmúlt tizenöt évben megkérdőjelezhetetlenül letette a névjegyét. Világlátásuk semelyik magyar előadóhoz nem hasonlítható. A rapszövegeik különös görbe tükröt tartanak mindenki számára. A színpadon pedig igazi showman-ek, és képesek fergeteges bulit varázsolni bárhol, bármikor. A nagy klasszikusok mellett a nemrégiben megjelent Csumpa albumukról is megszólalnak dalaik.

A koncertek után DJ PETER játszik majd hajnalig!

Jegyek elővételben: 4 euró (további infó hamarosan az oldalunkon)
Helyszínen: 5 euró
Kapunyitás: 20:30
21:00- Estendøn
23:00- Bëlga
Dátum: április 24.
Helyszín: Majestic Music Club